Barcraft MLG Fall Championship!

De vierde Nederlandse Barcraft is een feit! Na onze zomerstop kunnen wij met trots aankondigen dat er op 4 november een Barcraft zal zijn voor de finaledag van de MLG Fall Championship. Na het grote succes van de vorige drie Barcrafts, waar we Huk, Leenock en Violet zagen winnen, komt er nu dus een vierde editie! Het evenement zal dit keer plaatsvinden in een nieuwe locatie: HAL 16. HAL 16 is een unieke locatie die genoeg ruimte biedt voor alle StarCraft fans. Ook is er natuurlijk weer de mogelijkheid om de games te bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. Al met al belooft BarcraftNL weer een fantastisch evenement te worden. We hopen dan ook iedereen te verwelkomen voor een leuke avond StarCraft en gezelligheid!

HAL 16
Archimedeslaan 16
Utrecht
Vanaf 18:00
Facebook event
BarcraftNL Twitter

About Barcraft NL