DreamHack Eizo Open groepen bekend

De groepen van het DreamHack Eizo Open zijn bekend gemaakt. Het DreamHack Eizo Open belooft één van de meest prestigieuze toernooien van dit najaar te worden, met fantastische spelers uit alle landen en een dikke prijzenpot. Ret is beland in een lastige groep bestaande uit Thorzain, Naniwa, ForGG en teamgenoot Hero. Voor Ret zal dit een loodzware groep worden. Hij zal enorm zijn best moeten doen om uit de groep te komen, maar niets is onmogelijk. Eén feit staat Ret in het voordeel en misschien ook wel in het nadeel. Ret kwam namelijk tot de halve finale op DreamHack Winter maar werd daarna uitgeschakeld door Hero. Dit kan van alles betekenen, maar de halve finale is een mooie plaats.

Ondertussen komt het DreamHack Eizo Open steeds dichterbij, hou deze website en Intel Pack4DreamHack in de gaten voor dagelijkse content vanuit Zweden!

About Jeroen den Hartog

Babbelt het boeltje een beetje aan elkaar. Schrok zich bij zijn eerste Barcraft een hoedje toen mensen begonnen te klappen omdat er een in-game toren omviel.