StarCraft II: Heart of the Swarm release date bekend!

Gisteren heeft Blizzard de release date van hun nieuwste StarCraft II expansion aangekondigd, Heart of the Swarm. Heart of the Swarm staat namelijk gepland voor 12 maart 2013. De uitbreiding zal een nieuwe singleplayer campaign introduceren wat een direct vervolg is op het verhaal van Wings of Liberty. Ook worden er een hoop veranderingen in de multiplayer doorgevoerd. Zo komt er een totaal nieuwe UI en zijn er ook een aantal nieuwe units per ras. Mensen die via Barcraft of Intel Pack4DreamHack een beta key hebben gewonnen, weten dit natuurlijk al.

Wij kijken in ieder geval erg uit naar de release van Heart of the Swarm, al is het nog even wachten. Vergeet vooral ook dit weekend niet Grubby te supporten in het 2012 Battle.net World Championship, waar hij het opneemt tegen HuK, Sen en KiLLeR. Succes Grubby!

About Jeroen den Hartog

Babbelt het boeltje een beetje aan elkaar. Schrok zich bij zijn eerste Barcraft een hoedje toen mensen begonnen te klappen omdat er een in-game toren omviel.