DSCL Qualifier #2 vanavond!

Vanavond vindt de tweede qualifier van de Dutch StarCraft League plaats. Vorige week werd de eerste qualifier een enorm succes, met in totaal 170 aanmeldingen. Zowel de eerste als de tweede plek werden bezet door de Zergs uit team KnightS; Rainman en aGaham. De rest van het 128 man sterke deelnemersveld heeft belangrijke kwalificatiepunten gescoord, die zich elke kwalificatie opbouwen.

Vanavond strijden spelers als Darkomicron, Elvis, Leon en Wonnaplay om kostbare kwalificatiepunten of misschien wel een directe seed naar de finale. Op dit moment zijn er al ruim 100 aanmeldingen en dat worden er natuurlijk nog veel meer! Je kan je tot 19:00 inschrijven, want daarna begint het inchecken. De qualifier begint een half uurtje later, om 19:30. Uiteraard kun je vanavond ook vanaf de zijlijn meekijken, er is namelijk een livestream die de hele avond van commentaar voorzien wordt door Lennart ‘Sushi’ Roest en Kyle ‘Beef’ Bautista.

About Jeroen den Hartog

Babbelt het boeltje een beetje aan elkaar. Schrok zich bij zijn eerste Barcraft een hoedje toen mensen begonnen te klappen omdat er een in-game toren omviel.