Barcraft-editie in de Melkweg

bc-melkweg-580

Na een tijdje van afwezigheid is Duh-Events terug met een nieuwe Barcraft. Natuurlijk kun je StarCraft 2-matches via internet volgen, maar in een bar is dit onder het genot van een biertje stukken leuker.

Voor deze editie van Barcraft wordt er verhuisd naar Amsterdam voor een nog betere locatie, namelijk de Melkweg. De bioscoopzaal en bijbehorende bar van de Melkweg zullen op 30 november om 17.00 uur plaatsmaken voor alle StarCraft 2 liefhebbers om de live matches van DreamHack Winter 2013 te volgen. De entree bedraagt 5 euro.

DreamHack Winter 2013 vindt plaats van 28 november tot 1 december. Twee keer per jaar organiseren wij ook Intel Pack4DreamHack, een busreis naar Zweden om dit enorme game evenement bij te wonen. Dus naast de supporters op Barcraft zullen de StarCraft-supporters ook live aanwezig zijn.

Het StarCraft 2-toernooi op DreamHack Winter is één van de meeste interessante toernooien in Europa. Het is de finale van de DreamHack Open serie en kwalificatie is enkel mogelijk door het winnen van voorgaande matches. DreamHack: Stockholm was de eerste manier om jezelf te kwalificeren. Koreaanse spelers Leenock, HerO en Jaedong en Zweedse speler NaNiwa wisten hier de eerste vier finaleplaatsen te behalen. Na evenementen DreamHack: Summer, DreamHack: Valencia en DreamHack: Bucharest was het enkel nog mogelijk om je online te kwalificeren voor de laatste vier finaleplaatsen. De volledige line-up aan spelers is te vinden op wiki.teamliquid.net.

LogitechG_logo

Voor deze editie partneren we met Logitech G om ook nog eens een stel toffe prijzen ter beschikking te stellen. We vertellen je later meer hoe jij naar huis kunt gaan met een Logitech G430 headset, een Logitech G510s toetsenbord of een Logitech G602 muis.

Hopelijk tot 30 november!

Waar: Melkweg Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 30 november vanaf 17.00 uur
Event page: Facebook
Tickets: Ticketmaster (€ 5)

 

About Jeroen den Hartog

Babbelt het boeltje een beetje aan elkaar. Schrok zich bij zijn eerste Barcraft een hoedje toen mensen begonnen te klappen omdat er een in-game toren omviel.