Win HearthStone Beta key!

hearthstone

Misschien was het je gisteren al opgevallen, maar we hebben deze week erg leuk nieuws gekregen van onze vrienden van Blizzard. We mogen namelijk in totaal wel 40 keys weggeven voor de HearthStone: Heroes of Warcraft beta! Gisteren zijn we begonnen op de Intel Pack4DreamHack site en vandaag gaan we verder op Barcraft!

HearthStone is één van de grote verrassingen van dit jaar uit het kamp van Blizzard. HearthStone lijkt in zijn totaal niet op enige game die ze ooit gemaakt hebben, maar alsnog is de populariteit van deze game alleen maar groter geworden. Zoals ze zelf zeggen: “Sheathe your sword, draw your deck, and get ready for Hearthstone – the fast paced strategy card game that’s easy to learn and massively fun. Start a free game on Battle.net and play your cards to sling spells, summon creatures, and command the heroes of Warcraft in duels of epic strategy.”

Wij van Barcraft.nl en Intel Pack4DreamHack gaan dus in totaal 40 keys weggeven en dit is je tweede kans op een van tien keys die we via deze actie weggeven. Wat je moet doen?

1) Like onze Facebookpagina
2) Like deze Facebook post
3) Wacht op je prijs!

About Jeroen den Hartog

Babbelt het boeltje een beetje aan elkaar. Schrok zich bij zijn eerste Barcraft een hoedje toen mensen begonnen te klappen omdat er een in-game toren omviel.