Barcraft: IEM incl League of Legends

bc3

De volgende editie van Barcraft is in aantocht en voor deze eerste Barcraft in 2014 willen we zowel StarCraft II als League of Legends groot neerzetten. Verzamel dus al je vrienden en join de bioscoopzaal en theaterzaal onder het genot van een drankje van de bar.

Net zoals vorige keer zijn we weer te vinden in het hartje van Amsterdam, in de Melkweg. De bioscoopzaal, theaterzaal en de bijbehorende bar zullen haar deuren op 16 maart openen om 13.00 uur. Alle League of Legends- en StarCraft II-liefhebbers zijn dan van harte welkom om de live matches van de Intel Extreme Masters Championship in Katowice te volgen. De entree bedraagt 5 euro.

Dit jaar zullen de wereldkampioenschappen van de Intel Extreme Masters (IEM) in de grote arena “Spodek” in Polen te vinden zijn. De allerbeste spelers zullen hier strijden om 250.000 dollar, verspreid over League of Legends en Starcraft II: Heart of the Swarm. Vorig jaar werd Intel Extreme Masters ook in de Spodek gehouden. Met meer dan 50.000 bezoekers en maar liefst 5.000.000 mensen die meekeken via de livestreams van ESL, was dit het meest succesvolste Esports-evenement van Europa.

Vergeet je niet in te schrijven op onze Facebookpagina. Hopelijk tot gauw!

Waar: Melkweg Amsterdam
Wanneer: Zondag 16 maart vanaf 13.00 uur
Facebook event page: Barcraft / Bar of Legends
Tickets: Ticketmaster (€ 5)

bol

About Jeroen den Hartog

Babbelt het boeltje een beetje aan elkaar. Schrok zich bij zijn eerste Barcraft een hoedje toen mensen begonnen te klappen omdat er een in-game toren omviel.