BarCraft DSCL Spring Invitational aangekondigd

DSCL-BarCraft-2-medium

Op 22 en 23 februari vind de eerste Spring Invitational van de Dutch StarCraft League plaats. Voor dit toernooi zijn 8 van de beste Nederlandse spelers uitgenodigd. Ze spelen een weekend lang in een gezellige maar zeer competitieve omgeving en strijden om een prijzenpot van €600.

De invitational wordt gehouden in het Universitair Sportcentrum te Nijmegen, waar naast het evenement zelf ook een BarCraft word georganiseerd. De studio ruimte waar de spelers de strijd met elkaar aan gaan is niet open voor publiek, daarentegen is iedereen natuurlijk wel welkom bij de BarCraft.

Via de website kun je een kaartje à 5 euro per stuk bestellen. Ieder kaartje bezit een uniek nummer waarmee je kans maakt op een kijkje achter de schermen in de studio, tijdens een van de matches. Verder zullen de spelers en de DSCL crewleden zich gedurende het weekend bij de BarCrafters voegen, een mooie kans om hen te ontmoeten! Zoals je van de DSCL gewend bent zal er ook een hoogwaardige stream beschikbaar zijn, die gratis te volgen is op www.twitch.tv/dscleague.

Je bent welkom op de BarCraft vanaf zaterdag 11:30 tot 23 uur, en op zondag van 11:30 tot 21 uur. Dit is allemaal mogelijk dankzij Cooler Master, de sponsor van het evenement.
Het zal nog even een kleine verassing blijven welke bekende Nederlandse StarCraft spelers er allemaal zijn uitgenodigd. Elke dag word er een nieuwe naam bekend gemaakt, tot nu toe zijn er twee spelers aangekondigd, namelijk Wouter ‘Sjaak’ Honig  van ECVisualize en Jona ‘Jona‘ Stelma  van LowLandLions.
Maak je agenda dus leeg en kom op 22 en 23 februari naar het Sportcafé te Nijmegen. Voor meer informatie en updates: join het evenement op >Facebook.

About Barcraft NL