Logitech G nieuwe sponsor van Barcraft

sc2logitech

Voor komend seizoen hebben wij heel leuk nieuws mede te delen, Logitech G heeft bevestigd om met ons een partnerschap voor de komende Barcraft evenementen aan te gaan.

Logitech G is een onderdeel van het welbekende Logitech, dat zich op meerdere markten bevindt. Door middel van het label ‘Logitech G’ laat Logitech zien dat ze gespecialiseerd zijn in het maken van gameproducten met een hoge kwaliteitsstandaard, zoals de G510s, G602 en de G430. Door zich te richten op de gamemarkt maakt Logitech G een erg goede indruk op de gamers. Vorig jaar waren ze onder andere te vinden op onze evenementen CampZone, The-Party en Intel Pack4DreamHack.

Naast het nieuws dat Logitech G Barcraft sponsort, hebben we ook op Bar of Legends een hele leuke actie lopen, dus vergeet niet mee te doen! De winnaar wordt op 10 maart bekend gemaakt. Naast de actie op Bar of Legends zal er in de loop van de week ook een actie te vinden zijn op deze site en zoals je begrijpt zullen er ook een aantal leuke acties zijn op de komende Barcraft-evenementen.

About Barcraft NL