Barcraft in Delft

In de avond van 16 juni verzorgt Spectator eSports een Barcraft in Delft. Kom gezellig langs en ontmoet nieuwe vrienden en rivalen terwijl de finales van Starcraft II van DreamHack Open worden bekeken. Biertjes worden verkocht voor €1,20 en de gezelligheid is gratis! Ook een stuk pizza mag natuurlijk niet missen en zal via ons te bestellen zijn bij Dominos met korting.

bcinpost

Spectator is een nieuw initiatief dat samen met de gaming community evenementen organiseert voor gamers. Onlangs hadden ze bijvoorbeeld een game night waar een paar goede potjes FFA Starcraft II werden gespeeld, maar ook League of Legends en Awesomenauts. Hou je van gamen? Volg Spectator dan op Facebook, Google+ en Twitter!

Facebook Event: DreamHack Open 2014 Barcraft
Google Maps Locatie: Verwersdijk 102, Delft
Date: 16 June 2014
Time: 20:15 – 00:45

About Jeroen den Hartog

Babbelt het boeltje een beetje aan elkaar. Schrok zich bij zijn eerste Barcraft een hoedje toen mensen begonnen te klappen omdat er een in-game toren omviel.