BarCraft: WCS Finals in Nijmegen

Op zondag 13 september worden in Polen de finales van de wereldkampioenschappen StarCraft gespeeld. Te ver weg om te bezoeken? Niet getreurd! De Dutch StarCraft League en Mouse Control organiseren namelijk een BarCraft in Nijmegen, in Café Van Ouds.

De matches worden uitgezonden op het grote scherm, en verder zijn er goodies, StarCraft-drankjes en natuurlijk mede-fans om van te genieten! Toegang is gratis, aanmelden kan via Facebook. En let op: onderdeel van de uitzending is de officiële première van de nieuwe uitbreiding van StarCraft: Legacy of the Void!

Facebook Event: BarCraft WCS Season 3 Finals
Locatie: Augustijnenstraat 33, Nijmegen
Date: 13 September 2015
Schedule: 15:00h Semi-final 1 (Bo5), 16:30h Semi-final 2 (Bo5), 19:00h Finals (Bo7)

About Barcraft NL