BarCraft: BlizzCon finals in Utrecht

^518A9772ED5B54C6F5EBA1A2CB0AE76DD3DC799FA6571BD5E5^pimgpsh_fullsize_distr
(English)

Op 7 november worden in Anaheim (USA) de finales van Hearthstone, Heroes of the Storm en uiteraard StarCraft II gespeeld. Te ver weg om te bezoeken en wil jij deze unieke wedstrijden niet missen? Wees dan aanwezig bij de BlizzCon BarCraft in Utrecht! Duh-Events en de Dutch StarCraft League zorgen voor een goed georganiseerde BarCraft met de gezelligste sfeer die je maar kan hebben!

The Basics

  • Wanneer: 7 November, 18:30 – 03:00
  • Waar: Man Cave (Utrecht Centraal Station)
  • Prijs: €5,- Verkrijgbaar in de webshop.

Bij het evenement is het mogelijk om te genieten van de streams met je mede e-sportsfans in een vriendelijke atmosfeer. De Man Cave biedt alles aan wat een e-sportsfanaat zou willen qua eten en drinken, maar laat de naam je niet voor de gek houden:
dames zijn ook meer dan welkom!

De evenementenzaal is gevestigd in Hoog Catharijne , direct aangrenzend met Utrecht Centraal station. De Man Cave is ook recht tegenover de Media Markt, dus hoef je alleen maar de borden ‘Media Markt’ te volgen om de Man Cave te vinden.

Tickets
De tickets kosten €5,- per stuk zodat wij de kosten voor het organiseren van het evenement kunnen dekken. Verkrijg ze nu voordat ze uitverkocht zijn (de zaal heeft een gelimiteerde capaciteit) in de webshop.

Het programma
Het volledige programma voor BlizzCon kan gevonden worden op deze pagina. Dit zijn de starttijden van de verschillende game-finales:

  • Heroes of the Storm – 18:15
  • HearthStone – 19:30
  • Legacy of the Void Launch Celebration – 20:00
  • StarCraft II – 21:30

Wij gaan al deze games van begin tot aan het einde uitzenden, dus er zijn verschillende streams aanwezig waarvan je kan genieten gedurende de avond.

The Fun!
Denk je dat de wedstrijden bekijken in stijl alles is wat er te doen valt bij BarCraft? Mooi niet! Bekende Nederlandse gamers zoals Marc ‘uThermal’ Schlappi zullen ons ook bijwonen, dus als je ooit één van jouw helden wilt ontmoeten, is dit jouw kans!

Daarnaast gaan we natuurlijk heel veel Blizzard goodies weggeven. Alleen door bij BarCraft langs te komen heb je de kans om te winnen. Ook zullen er een aantal prijsvragen zijn waar je leuke dingen kan winnen.

Vergeet niet jezelf op te geven op Facebook en dan zien we elkaar terug op 7 november bij de BarCraft!

About Barcraft NL