uThermal op BarCraft!

uthermal

Marc ‘uThermal’ Schlappi wordt momenteel gezien als de beste StarCraft II speler van Nederland. Tijdens BlizzCon BarCraft is uThermal er ook bij! uThermal is een Nederlandse Terran speler die bekend staat om zijn Protoss skills en vertegenwoordigt AT Gaming. Deze pro-gamer is heel erg getalenteerd en dat kan je wel zien aan de resultaten!

Bij de DCSL Open 2015 wist hij de finale te bereiken en eindigde op de eerst plaats. In 2014 was uThermal niet van de eerste plaats weg te krijgen! Bij The Party 12, Go4SC2 Cup #346 & #342 en DSCL Individual League wist uThermal de eerste plek te bereiken. Wat een prestatie, en dat zijn enkel de kleinere toernooien.

uThermal mocht dit jaar voor IEM Season X afreizen naar het Chinese Shenzhen, waar hij redelijk gemakkelijk zijn groep doorkwam. Dit door te winnen tegen Chinese spelers Jim en Cyan, waardoor hij de vijfde plaats wist te halen!

Uiteraard kijkt uThermal ook naar de wereldkampioenschappen van StarCraft II bij onze BlizzCon Barcraft, waar hij al ontzettend veel zin in heeft.

“Ik ben al twee keer naar BarCraft geweest en het bevalt altijd! Supergezellig beetje StarCraft 2 games kijken met vrienden. Dat kan natuurlijk ook thuis, maar dit is altijd een stuk gezelliger!”

Op de vraag wie er volgens hem gaat winnen, noemt hij de underdogs Classic en Dream.

“Ik vond ‘Classic’ altijd al één van de beste Protosses, maar hij is altijd underrated. Ik denk dat de andere spelers niet zoveel voorbereiding getroffen hebben als hij, hij zou zomaar kan winnen. ‘Dream’ zou het ook weleens kunnen winnen. Hij is altijd al supergoed geweest, maar de laatste tijd was hij niet veel te zien in toernooien. Normaal gesproken is dat een teken van meer oefening en voorbereiding. Wie het uiteindelijk gaat winnen, zullen we wel zien tijdens BarCraft.”

Heb jij nog vragen voor uThermal of wil je hem ontmoeten? Kom dan gerust langs bij onze BlizzCon BarCraft bij de Man Cave in Utrecht, Hoog Catharijne.

Wie denk jij dat de kampioen StarCraft II van BlizzCon 2015 wordt?

About Barcraft NL