Live finale Dutch StarCraft League 1 december

Het hoogtepunt van StarCraft in Nederland staat weer voor de deur: de finale van de Dutch StarCraft League! Voor het zesde jaar op rij wordt de finale tijdens een live evenement gespeeld, en publiek is zoals altijd van harte welkom.

Dit jaar zullen de 12 beste Nederlandse StarCraft-spelers op 1 december naar de Esports Game Arena komen in Alphen aan den Rijn. Vanaf 11u ‘s ochtends tot uiterlijk 21u ‘s avonds zullen ze daar de hele dag strijd leveren om de eerste plek. De dag begint met een groepsronde, waar vanuit 6 spelers doorgaan naar de playoffs. Dit zijn de groepen:

Natuurlijk is er de hele dag live commentaar en zullen er side-events en goody giveaways zijn. Toegang tot de Esports Game Arena is gratis, dus kom zeker even langs om te genieten van de matches, te lachen met mede-fans, of je favoriete Nederlandse StarCraft-helden te ontmoeten.

About Frank van Caspel