Locatie

Waar:
BarCraft zal plaatsvinden in de Man Cave in Utrecht. De Man Cave bevindt zich tegenover de Media Markt in Hoog Catharijne. Het is de ideale bar voor e-sports fans om gezellig naar de finales van BlizzCon te kijken terwijl je wat lekkers eet en/of een drankje nuttigt.

Er zijn verschillende schermen aanwezig waarop je de gespeelde games kan bekijken. Met genoeg ruimte voor een hoop enthousiastelingen om de sfeer echt levend te maken, is dit the-place-to-be om de finales te bekijken samen met jouw mede e-sports fanaten!

Omgeving:
Omdat BarCraft zich bevindt in Hoog Catharijne vlakbij het centraal station van Utrecht, is er een ruime keuze waar je kan eten, drinken en/of hardware kunt vinden. Vlakbij (minder dan 1 minuut loopafstand) de Man Cave bevindt zich bijvoorbeeld de Mac Donalds en letterlijk tegenover de Man Cave bevindt zich de Media Markt.

Het adres van het evenement:
Man Cave
Gildenkwartier 21
3511 DA, Utrecht

Per Trein:
Check de 9292 website en vul de datum, tijd, plaats van vertrek en bestemming in om jouw reis te plannen.

Per auto:
Vul bij de Routenet website de gevraagde gegevens in om jouw reis te plannen. Voor parkeerinformatie kun je terecht bij deze link. Om zo dichtbij mogelijk te parkeren, kun je het best terecht bij één van de parkeergarages van Hoog Catharijne. Informatie hierover vindt je in deze link.

Man Cave

About the Author